Αντέχετε και …5ο “Master Chef”;

Reality Shows Σειρές

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, συνεχίζει στοStar με τον 5ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Δείτε  το Σάββατο 23/1 στις 21:00

στο 1ο Επεισόδιο του MasterChef 5

Σε μια εποχή  που τίποτα δεν είναι πια το ίδιο, πως θα μπορούσε να παραμείνει το MasterChef; Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής λαμβάνει θέση για άλλη μια χρονιά!

Μέσα σε ένα ήδη παγκοσμίως ευαίσθητο κλίμα, οι τρεις chef κριτές του μεγαλύτερου ελληνικού μαγειρικού διαγωνισμού, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν παρεκκλίνουν. Ψάχνοντας, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, τον επόμενο MasterChef από όλη την Ελλάδα

και την Κύπρο, δίνουν το σύνθημα της έναρξης ενός ακόμα δυνατού μαγειρικού κύκλου MasterChef!

Πέμπτος κύκλος για το MasterChef και τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Οι τρεις chef αναζητούν τον επόμενο ή την επόμενη, που με την αγάπη για τη μαγειρική, τις πρώτες ύλες και κυρίως τη δημιουργία, θα τους ταξιδέψουν γευστικά. Για ακόμα μια χρονιά οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η αναζήτηση του MasterChef της χώρας ξεκινά.

Στο πρώτο επεισόδιο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Με βασικά κριτήρια τη νοστιμιά και τον μαγειρικό χαρακτήρα, οι chef Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα παρακολουθήσουν και θα δοκιμάσουν τις γευστικές δημιουργίες των υποψηφίων.

Μέσα από απρόσμενες αλλαγές, ο μαγειρικός πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά και τα δεδομένα γίνονται ακόμα πιο απαιτητικά. Άραγε, πόσο αποφασισμένοι έρχονται οι φετινοί υποψήφιοι, να “παλέψουν” με όπλα τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το ήθος, για μια ποδιά; Κανένας δεν έχει θέση δίχως αυτά μέσα στον διαγωνισμό, κανένας δεν θα τα καταφέρει δίχως αντοχή! Εκείνος ή εκείνη,  που θα αντέξει, θα προκριθεί.

Δείτε εδώ το trailer: https://youtu.be/ur3GeF4lDR8

MasterChef 5

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Σάββατο 23.1.21 στις 21.00

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 21:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *